Skip to content

WAT KUN JE VERWACHTEN BIJ KW TRAINING?

De afgelopen jaren heb ik in mijn functies vele trainingen gegeven aan chauffeurs en bezorgers. Hierin heb ik mijn talent ontdekt en met de feedback van deelnemers geconstateerd dat ik hierin mensen motiveer en verbeter. Van dit werk krijg ik veel energie, wordt er persoonlijk heel gelukkig van en is dit een mooi motief om er voor te gaan. Via mijn grote netwerk, wat ik in de afgelopen 30 jaar heb opgebouwd, zijn er kansen om alleen met trainingen bezig te zijn. Hiermee komt mijn wens in vervulling om als doelstelling eigen ondernemer te worden en alleen met trainingen bezig te zijn vanuit KW-training.

Eigen training ontwikkeld

Ik heb een eigen training communicatie voor medewerkers-leidinggevende ontwikkeld. Tevens is er behoefte aan mensen met veel praktijkervaring voor het trainen van chauffeurs voor bijscholing code 95. Met mijn talent, ervaring als trainer en een lange ervaring in de transport/logistiek weet ik waar de knelpunten zitten bij chauffeurs/bezorgers en spreek ik hun taal.

Training inplannen bij KW-training

Ik sta voor goede communicatie, aandacht, betrokkenheid en respect. Ik ga met veel enthousiasme, vertrouwen en passie om met mijn opdrachtgevers en cursisten. Verder ben ik innovatief en ga met veel ambitie mijn horizon verder verbreden. Ik ben nu gecertificeerd BHV instructeur brand en ontruiming (NIBHV), instructeur EHBO (Oranje Kruis) en BLS instructeur (NRR). Hierdoor heb een mooi gevarieerd programma en kan ik de trainingen op de juiste manier geven aan de cursisten. Ben je na het bekijken van de website enthousiast geworden over de trainingen? Neem dan nu snel contact op met KW-training om een training in te plannen.

Over ons

Wie ben ik:

  • 30 jaar ervaring in logistieke sector
  • Enthousiast
  • Een groot netwerk
  • Ambitieus
KW-training