Skip to content

Code 95 trainingen

ERVARING OVERBRENGEN TIJDENS CODE 95 TRAININGEN

Certificaat Hef- Reachtruck en EPT (in company)

KW training verzorgd de opleidingen met certificaat: Veilig werken met de Hef- Reachtruck en EPT. Theoretisch met een theorie-examen en praktisch met praktijkoefeningen met beoordeling. Informeer naar de mogelijkheden.

Code 95

Om de 5 jaar moeten de beroepschauffeurs 35 punten halen om de code 95 te verlengen op hun rijbewijs. Deze kunnen behaald worden op 5 cursus dagen. Op de markt worden er vele gecertificeerde trainingen aangeboden. Op diversen trainingen zit zelfs subsidie waarmee de kosten lager uitvallen. Als werkgever moet jezelf afvragen: Met welke trainingen kan het nog iets gaan opleveren voor het bedrijf en de chauffeur zelf? Iedereen gaat daar anders mee om. Vanuit KW-training adviseer ik graag om de trainingen communicatieve en sociale vaardigheden (u14) en sociale veiligheid en omgaan met agressie (u15) te volgen.
Waarom deze code 95 training?

Ik heb ruim 10 jaar leiding gegeven aan chauffeurs en planners. Ik weet dat het niet altijd vlekkeloos verloopt door niet goed te luisteren naar elkaar terwijl men allemaal hetzelfde doel heeft om er een succes te maken. Het zit hem vaak in de kleine dingen zoals, aandacht, feedback geven/ontvangen en begrip voor elkaar te krijgen met uitdagingen die dagelijks moeten worden uitgevoerd in deze hectische bedrijfstak. Ook heb ik teveel chauffeurs gezien, die de laatste jaren voor hun pensioen, niet gezond de eindstreep hebben gehaald. Zij hebben jaren niet goed voor zichzelf gezorgd. De trainingen leefstijl (u19) en fysieke belasting (u20) bied ik daarom aan.

KW-training biedt ook trainingen voor transportmiddelen

hefttruck trainingIk spreek de taal van de chauffeurs en met vele jaren ervaring als leidinggevende kunt u ervoor kiezen mij deze trainingen te laten geven. Ik doe dit met veel plezier en wil mijn enthousiasme overbrengen tijdens deze trainingen. Zo weet ik waar de verbeter punten liggen bij de chauffeurs. Verder geef ik ook praktijk trainingen voor de transportmiddelen heftruck, reachtruck en EPT (u16). Als u nu contact met mij opneemt ga ik dan samen met u kijken naar één van mijn vaste opdrachtgevers, waar ik voor werk, om een bijpassende training te boeken voor uw chauffeurs.

Tijdens de training

Welke trainingen worden er aangeboden:

  • Certificaat Hef- Reachtruck en EPT (in company)
  • Communicatieve en sociale vaardigheden (code 95)
  • Sociale veiligheid en omgaan met agressie (code 95)
  • Fysieke belasting (code 95)
  • Veilig werken met Hef- Reachtruck en EPT (code 95)
Code 95 trainingen