Skip to content

ALS BHV'ER ZORGEN VOOR VEILIGHEID

In deze cursus leer je wat je kan doen als er brand uitbreekt en hoe je op een veilige manier jouw gebouw kan ontruimen. Zo zorg jij als bhv’er dat ieders veiligheid serieus wordt genomen als er een incident is. Als bhv’er ben je sneller bij een incident dan de brandweer, ambulance of politie. Jij kan het verschil maken in de beginfase van een incident. Je kan maatregelen nemen om letsel en schade zoveel mogelijk te beperken.

Gecertificeerd als BHV’er

Ik ben als BHV instructeur NIBHV gecertificeerd. Veiligheid op het werk is een kwestie van risicobewustzijn en blijven leren. NIBHV speelt een centrale rol bij het ontwikkelen van kennis en het toepasbaar maken van die kennis in een effectief leerproces. De visie is het op leren schrijven hoe mensen leren en hoe je een effectief leerproces inricht. Deze visie is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en jarenlange ervaring uit de praktijk. Heeft u interesse, neem contact met mij op.

EHBO instructeur – Oranje Kruis – BLS / PBLS (NRR)

Het oranje kruis

Het Oranje Kruis voorkomt en beperkt gezondheidsschade door en voor burgers door bij te dragen dat meer burgers bekwaam zijn goede eerste hulp te bieden. Het Oranje Kruis doet dit door de onafhankelijke toetsing. Mensen ervaren een drempel om eerste hulp te verlenen. Een onafhankelijk examen voor het Diploma Eerste Hulp kan deze drempel wegnemen. Iemand die zich voorbereidt op een EHBO-examen, merkt dat hij of zij zekerder wordt in het handelen. Tijdens het examen ziet de cursist dat hij/zij/hen in staat is iemand te helpen. Als dit door een onbekende wordt bevestigd, weet de cursist het zeker: ik kan het! Mocht iemand de dag daarna al worden geconfronteerd met een ongeval, zal hij/zij/hen ongetwijfeld direct en bekwaam in actie komen. Geïnteresseerd? Neem contact met mij op.

Tijdens de training

Wat wordt er behandeld:

  • Brandbestrijding
  • Ontruiming gebouw
  • Eerste hulp geven
  • Letsel en schade beperken
BHV